Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Bbo Ala Grec Srl
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Pasta de susan cu cacao sau cu portocale - Tahini
155 lei
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Tahini cu cacao sau cu portocale (pasta de susan cu cacao sau cu portocale)

O idee originala, răcoritoare care poate fi savurata in orice moment al zilei. Tahini cu portocale este unul din deliciile care te rasfata. Tahini cu portocale, un gust uimitor de placut care te va face pur si simplu sa il adori.

Tahini cu portocale poate fi un mic dejun extrem de gustos pentru copii si adulti. Crema de susan cu portocale poate fi adaugata pe o feliuta de paine sau un biscuite.

Combinația de tahini și portocale creează un gust plăcut și răcoritor, în timp ce vitamina C si calciul crește valoarea sa nutritivă, un supliment necesar de dieta noastra de zi cu zi.

Cel mai delicios gust – pasta de susan (tahini) cu portocale isi merita pe deplin sloganul ” si gustos si sanatos”.

Despre Tahini-pasta de susan

Pasta de susan (tahini) simpla se poate amesteca cu miere și cacao și se obține o crema de ciocolata extrem de delicioasa.

Pasta de susan se poate pune pe o felie de paine în loc de unt, margarina, brânză tartinabilă sau maioneză. Deasupra ei se poate adauga gem, cacao sau orice altceva. Puteti incerca tot felul de combinatii.

Pasta de susan, tahini, este un produs de origine vegetală, si nu conține colesterol.

Mineralele predominante sunt calciul, fierul, magneziul, cuprul și manganul. În conținutul semințelor se evidențiază cel mai bine vitaminele din complexul B ( B1, B2, B3, B6 și acidul folic).

Semințele de susan sunt sănătoase și foarte nutritive. Au un conținut echilibrat de nutrienți. Sunt recomandate în regimurile vegetariene, la persoanele cu deficite de calciu, în caz de anemie sau malnutriție.

Semințele de susan sunt emoliente, laxative și diuretice, se folosesc în constipații cronice.

Tahini cu portocale este produs in concordanta cu toate normele de igiena si sanatate, firma Haitoglou Bros, fiind certificata ELOT ΕΝ ISO 9001.

Produs originar din Grecia. Cantitate neta 350 grame

PASTA DE SUSAN CU CACAO SAU CU PORTOCALE – Delicii grecesti  – MACEDONIAN TAHINI CU CACAO SAU CU PORTOCALE Contine: Susan 62%, Zahar brun, Pudra de portocale 4 %, Maltodextrinã, grãsimi vegetale hidrogenate.  Emulgatori: Lecitina de Soia, arome naturale de portocale, E160ã, vitamina C, fosfat de calciu. Cantitate neta: 350g Tahini este un produs pur, natural, care ofera organismului energie. Este o sursã de proteine cu continut ridicat in fibre, fãrã sodiu sau sare. Umiditate: < 1.5%. Grasimi 38-43 max.

Se pãstreaza in mediu uscat. A se consuma inainte de data inscrisa pe ambalaj.

Tara de origine: Grecia

Importator/distribuitor BBO ALA GREC SRL
Din Gura in Gura