Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Bbo Ala Grec Srl
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Frappe fara lapte in shaker Fantastic
18 lei
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Fantastic frappe fara lapte in shaker

Gustul original al Frappe-ului grecesc. Fara aditivi si fara conservanti! Se prepara cu apa rece.

Fantastic Frappe se poate consuma oriunde si oricand. Special creat pentru a calatorii in conditii de siguranta.

Fantastic Frappe este un produs nou, care va ofera siguranta ca nu veti varsa continutul chiar daca mergeti  in pas alert, alergati sau mergeti cu masina.

Datorita Shaker-ului echipat cu un capac etans si pai de baut, Fantastic Frappe se poate consuma oriunde: in calatorii cu masina sau in mijloacele de transport, in parc, la iarba verde, la strand, pe plaja, la serviciu sau acasa.

Fantastic Frappe iti ofera siguranta pentru ca Stii ce bei!

1 pachet de Fantastic Frappe fara lapte contine: 1 Shaker (pahar de plastic cu capac etans si spatiu de introdus paiul de baut), 1 plic cu cafea instant speciala pentru Frappe – 3 grame si 1 plic cu zahar – 20 grame.

Anexat Pachetului de Fantastic Frappe primiti un pai flexibil ambalat individual.

Mod de preparare Frappe:

1. Dupa deschiderea ambalajului scoateti Shaker-ul, si plicurile + capsula de lapte aflate in interiorul sau. 2.Puneti in pahar continutul plicului de Cafea instant special creata pentru Frappe si zahar dupa gust si adaugati apa rece (de 1 deget).
3. Inchideti Shaker-ul cu capacul, asigurandu-va ca acesta este etans.
4. Agitati Shaker-ul de cateva ori pana ce se topeste zaharul si continutul a devenit cremos cu o spuma de maxim 1 deget.
5. Deschideti Shaker-ul, adaugati restul de apa rece pana ce paharul este plin .
6. Inchideti Shaker-ul si introduceti paiul in capac.
7. Este timpul sa savurezi un Frappe Fantastic!

Se poate adauga gheata.

Produs originar din Grecia, Salonic.

Istoria Frappe-ului – Frappe este o bautura racoritoare, ideala pentru zilele calduroase de vara, insa si pentru momentele cand vrei sa te bucuri de o bautura delicioasa care sa contina si cafea.

Cunoscuta si sub denumirile de cafe frappe sau greek frappe, aceasta bautura este foarte populara in Grecia si Cipru, devenind in prezent raspandita si in alte tari.

Frappe-ul dateaza inca din anul 1957 cand la o expozitie din Salonic, reteta a fost descoperita din greseala. Bautura a fost atat de apreciata incat  din acel moment, Café frappé a fost supranumita cafeaua nationala a Greciei.

Frappe-ul se bea rece, se pot adauga cuburi de gheata si lapte, in functie de preferinta si gust. Se serveste cu pai. In Grecia orice fel de cafea printre care si frappe-ul se serveste alaturi de un pahar cu apa rece.
Din Gura in Gura